Amazoniet

Amazoniet werkt beschermend, brengt balans en harmonie. Amazoniet beschermt tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf zoals bijvoorbeeld elektromagnetische straling zoals van mobiele telefoons, computers e.d. maar ook milieuvervuiling, chemicaliën en wateraders. Amazoniet beschermt ook tegen overprikkeling en kan ondersteunend werken voor hoog gevoelige en/of hoog sensitieve mensen en kinderen. Amazoniet helpt de emotionele balans terug te vinden bij stemmingswisselingen, helpt negatieve emoties als angst, boosheid, verdriet en zorgen te verminderen en heeft een positieve werking op depressie en bij bipolaire stoornissen. Amazoniet ondersteunt bij trauma’s, liefdesverdriet en het verlies van dierbaren en het brengt verstand en gevoel in harmonie met elkaar.


Fysiek werkt Amazoniet kramp opheffend en heeft een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, hypofyse, thymus, de stofwisseling, huid, tanden, botten, osteoporose en verbetert de opname van calcium.

 

Chakra:
* 4de chakra – hartchakra
* 5de chakra – keelchakra

 

Sterrenbeeld:
* Maagd

 

Let op! Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.