Candle Kwarts

Candle kwarts wordt ook wel Kaarskwarts genoemd en is een wat matte kristal met vele kleine ingecodeerde driehoekjes. Candle kwarts is een krachtige helende en reinigende steen die je waarschijnlijk met tussenpozen zult gebruiken. 

De helende eigenschappen van Candle kwarts zijn groot en deze steen is dan ook fijn om bij je te hebben tijdens of na het doormaken van een ziekte. Candle kwarts helpt goed tegen hoofdpijn en versterkt het immuunsysteem. Dit bijzondere kristal ondersteunt ook de spijsvertering en insuline regulering. Het is ook een hoopvolle steen die troost geeft en kan helpen tegen depressies. 

Wanneer je naar binnen keert met de Candle kwarts stimuleert het je spirituele groei en heeft het een helende werking op je gekwetste innerlijk kind. Het kind dat verwaarloost en vergeten is door de jaren heen. Candle kwarts herstelt je vertrouwen en onschuld. Het is een steen die je jouw valkuilen laat zien en de diepe kennis die al reeds in je zit mag naar boven komen en in de praktijk gebracht worden. 

Candle kwarts reinigt ook het aura veld en herstelt en versterkt dit veld.

 

Chakra:
*7de Chakra - Kruinchakra

 

Sterrenbeeld:
* Kreeft, Ram, Tweelingen en Maagd

 

Let op! Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.