Fuchsiet

Fuchsiet is een heel inzicht gevende steen. Het versterkt je gevoel van eigenwaarde en onafhankelijkheid. Fuchsiet geeft met name veel inzicht in de manier waarop mensen met je omgaan en de manier waarop jij met hen omgaat. Het bevordert een gezonde interactie met de mensen om je heen, zonder (wederzijdse) afhankelijkheid en machtsverschillen. Fuchsiet stimuleert onvoorwaardelijke liefde en stimuleert je om mensen te helpen op een gezonde, gelijkwaardige manier zonder bijvoorbeeld zelf leeggezogen te worden of over je eigen grenzen heen te gaan. Fuchsiet werkt ook goed voor mensen die veel negatieve energie, emoties en spanningen van mensen in hun omgeving aantrekken en in zich opnemen.
Fuchsiet geeft ook inzicht in ziektebeelden en kan je helpen de natuurlijke balans weer te herstellen door informatie door te geven over de keuze van bijvoorbeeld bepaalde geneeskrachtige kruiden, etherische oliën, edelstenen of (alternatieve) geneeswijzen.


Fysiek heeft Fuchsiet een positieve werking op het bloed, de ruggengraat, spieren en zenuwklachten zoals RSI en carpaal tunnel syndroom (CTS).

 

Chakra:
* 4de chakra - Hart chakra

 

Sterrenbeeld:
* Waterman.

 

Let op! Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.