Prehniet

Prehniet bevordert persoonlijke en spirituele groei. Prehniet geeft inzicht in jezelf en helpt vermijdingsgedrag en zelfverdedigingsmechanismen verminderen door psychische bagage op te ruimen en verdrongen ervaringen en emoties naar de oppervlakte te laten komen. Prehniet bevordert liefde, rust, vrede en genezing in jezelf en in je omgeving en kan daarom goed door mensen die healings geven gedragen worden. Prehniet verbetert ook de zintuigen en het analytisch denkvermogen. Prehniet heeft een sterke connectie met de natuur.

 

Fysiek kan Prehniet ondersteunend helpen bij afvallen omdat het de vetstofwisseling stimuleert en helpt gifstoffen afvoeren. Prehniet heeft een positieve werking op de nieren, blaas, thymus, schouders, borst, longen, jicht, het bloed, bindweefsel gezwellen, nachtmerries, zwellingen, fobieën, angsten, ADHD en hyperactiviteit.

 

Chakra:
* 4de chakra - hart chakra

 

Sterrenbeeld:
* Weegschaal

 

Let op! Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.