Rubeliet

Rubeliet is rode Toermalijn. heeft een sterk reinigende en beschermende werking. Toermalijn aardt en brengt balans in lichaam en geest en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve energie. Toermalijn reinigt het aura en het lichaam en verwijdert negatieve energie. Hierdoor worden de chakra's, het lichaam en emoties in balans gebracht. Dit bevordert ontspanning, begrip, zelfvertrouwen, voorspoed en vermindert blokkades, angst en het aannemen een slachtofferrol. Toermalijn heeft een bijzondere connectie met bloemen en planten. Het bevordert hun groei en beschermt tegen ongedierte.

Naast de algemene eigenschappen van Toermalijn bevordert Rubelliet vitaliteit, energie, levenslust, passie, libido en seksualiteit. Daarnaast maakt Rubeliet sociaal, diplomatiek, tactvol en flexibel.


Fysiek heeft Rubelliet een positieve werking op het hart, de bloedvaten en bloedcirculatie, de longen, de voortplantingsorganen en de stofwisseling.

 

Chakra:
* 1e chakra - basis chakra
* 4de chakra - hart chakra

 

Sterrenbeeld:
* Weegschaal

 

Let op! Edelstenen zijn ter ondersteuning van en zijn daarmee geen vervanging van therapie of een arts. Raadpleeg bij klachten daarom altijd jouw arts.