Verzenden

Na ontvangst van betaling van je order streeft Edelstenen Geluk er naar om binnen 3 werkdagen je pakketje te verzenden. Je ontvangt altijd een mail met de track & trace code bij verzending.

 

Verzending Nederland

De verzendkosten binnen Nederland zijn voor een postpakket €6,99 en voor een brievenbuspakket €4,50.
Bij een besteding boven de €100 is de verzending gratis.

 

Verzending België

De verzendkosten voor België zijn voor een postpakket €9,99 en voor brievenbuspakket €7,50.
Bij een besteding boven de €150  is de verzending gratis.

 

Gratis af te halen in Doetinchem

Het is ook mogelijk je bestelling op afspraak gratis af te halen op het adres in Doetinchem. Zodra de bestelling is verwerkt ontvang je een bericht dat de bestelling klaar staat. Er wordt dan een afspraak gemaakt wanneer de bestelling opgehaald kan worden.

 

Retourneren

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Nadat je retourorder in goede orde is ontvangen (in precies dezelfde staat waarin het verzonden is) kan het bedrag worden gecrediteerd of hou je dat bedrag tegoed in de webshop. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

Artikelen die tijdens verzending en/of transport beschadigd zijn kunnen niet geretourneerd worden.

Mocht je een artikel willen retourneren? Stuur dan binnen 14 dagen na ontvangst van je pakketje een mail naar info@edelstenengeluk.nl

Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van je retour teruggestort mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.